sjukskriven

 

Känns jätte märkligt. Är i Sverige och är sjukskriven. Var till doktorn igår och först tänkte han inte ens operera tårna på mig! Han tyckte det var onödigt!! Jag blev rasande eftersom det är enda anledningen till att jag har åkt till Sverige! Så tillslut gjorde han det ändå och fy fan va ont det gjorde. Men kändes ändå bättre den här gången än den gången i Mexico.

Så nu kan jag inte använda skor, får hålla mig inomhus. Men vad gör det? Jag ska ändå förbereda massa för Mexico + att det är kul att tillbringa några timmar i ett riktigt kök för matlagning och bak.Hoppas på att få besök av mina kära bröder också :)

En säsong senare...

Jag har inte direkt varit det flitigaste på att skriva här. Men det lustiga är att mitt förra inlägg handlade om att jag var sjuk och ätit mycket antibiotika. Det slutade ju inte direkt där, för sedan dess har jag varit hos doktorn nästan varje vecka med min tå. Men de kan inte göra något mer nu så imorgon åker jag till Sverige för att operera båda tårna. Äntligen ska jag få det gjort!! Blir hemma en vecka, och sjukskriven.

Så vad har annars hänt den här sommaren? Inte mycket förutom en massa jobb och lite besök...
Maria kom och hälsade på en vecka och sedan Thomas. Riktigt bra veckor och de båda fick mig att uppskatta den här ön lite mer.
Sedan åkte jag på semester som var helt underbar!! Långa flygresor men det var det värt! Jag åkte först till Sverige där Thomas och Magnus hade en liten fest. Var även någon dag i Ludvika och hann med en massa shopping i Sthlm. Sedan flög jag till Amsterdam-Mexico City-Cancun och hade 8 dagar där. Blev inte mycket gjort förutom lata dagar på stranden, trevlig middagar, combat, träffa Jessica och självklart Vicente. Men jag har aldrig upplevt sådan värme tidigare, det var ca 42 grader dagligen och knappt någon vind. Så vill man uppleva värme ska man åka till Mexico i Augusti.

När jag kom tillbaka till Rhodos så fick jag genast besök av mamma, vilket jag behövde! Nu är det bara 4 veckor kvar av säsongen och sedan är det dags för Mexico igen! Jag ser verkligen fram emot det och jag är peppad som bara den!!!

Men först nu så ska jag ha en vecka i Sverige för att få ordning på mina fötter. Jag hoppas verkligen att de kan fixa det, jag saknar att kunna använda högklackat, eller skor över huvudtaget.

Ciao!