En annorlunda vardag...

En tanke slog mig igår. Kommer jag någonsin kunna vara nöjd med att bo i Sverige?

Ex. igår ringer Tiia mig och frågar om vi ska gå på en fest. Vi är inbjudna till ett 6-stjärnigt hotell på fest, med fri dryck och fri transport. Ja varför inte, det kan vi väl? Så vi gör oss snygga och åker dit. Hade det här varit för 3 år sedan hade jag blivit helt galen och behövt planerat i flera veckor för att gå på ett sådant event. Nu har jag vant mig vid att märkliga och oväntade saker dyker upp. Jag har vant mig att ha ett liv där vad som helst kan hända. Det var vi (fattiga guider), och ett gäng miljardärer. Ja, det hör till min vardag.

Och idag var jag på en utflykt och simmade med sköldpaddor i havet, det var otroligt vackert om jag tänker efter och det var stora havssköldpaddor överallt, men jag uppskattar det inte riktigt, för det är sånt jag gör i min vardag. Lite trist tanke men samtidigt, vilket bra liv jag har! Allt jag får uppleva! Vill inte byta ut det mot något!


Fiesta!

På tisdag fyller Jessica år och på onsdag fyller jag år, så vi bestämde oss för att ha en fest ihop. Så på tisdag har vi bjudit in alla kollegor, agenten, vänner och föräldrar som är på besök till en fest på vårt tak. Vi räknar med ca 40 personer. Nu är vi i full gång med planering... Vi måste ordna högtalare, musik, dryck och + att vi ska göra svensk tapas till samtliga. Kan bli en flipp eller flopp :) Men jag är ledig på tisdag så jag har massor av tid att förbereda. Ska bli riktigt kul! Jag brukar inte vilja ha fest när jag fyller år men nu är vi två så jag ser fram emot det :). Så har du vägarna förbi Playa del Carmen är du välkommen! =D

Un Año Nuevo

Opps, har inte skrivit sedan jul :) Haft mycket att göra och det har varit full gång hela tiden...

Nyår, det var väl inget speciellt att hurra över. Vi var till Blue Parrot men det var House music och det är inte riktigt min grej. Men det har varit fler utgångar efter det med REGGAETON så jag klagar inte :)

Börjar dra ihop sig nu mot slutet av den här säsongen känns det som, tyvärr!! Älskar Mexiko och vill inte åka! Jag ser verkligen fram emot sommaren också, men ändå, vill inte lämna mitt Mexiko!

Mamma var här förra veckan också. Hon bokade på tisdagen och kom på torsdagen! Bra jobbat där. För några år sedan var du rädd för att ta swebus till Stockholm, och nu slänger du dig på ett flyg till Mexiko :)
Mysig vecka och underbart att få umgås lite.

Min tattuering är klar nu också, den är riktigt fin så ska nog nåla fast den i huden på söndag! Ahhh nervööös!
Tattueraren sa åt mig att köpa smärtstillande piller för att palla!AHAH! Nervös!! Ska ragga upp lite folk som kan göra mig sällskap under tiden, lär ju ta några timmar...

Nu ska jag gå och skölja mitt hår, utväxten är fixad :)