El Paraiso

Nu har jag redan hunnit vara i Mexico i några dagar, mitt paradis! Känns så galet bra att vara tillbaka! Jag har nog aldrig i mitt liv fått så många pussar och kramar som den här veckan. "Bienvenido Sofia", alla har givit mig ett varmt välkomnande tillbaka. Inte minst Mayafamiljen igår.Efter utflykten till Chichen Itza besöker alltid en mayafamilj, (med 14 barn!!). När jag klev ur bussen igår ropade alla barnen mitt namn och sprang fram för att hälsa, det värmde hjärtat. Det känns så bra att vara tillbaka att jag redan börjar oroa mig för när de här 6 månaderna är över, vill inte åka härifrån!!

Veckan har varit bra. Vi är inte så många nu i början men vi har varit iväg på utflykter, jag som guide och de andra har varit med för att lära sig. Imorgon ska vi till vackra Isla Mujeres, åh va jag längtar efter min "Tee Chai frappe deslactosada sin nata medio". En chaifrappuchino som är underbart god, brukar alltid dricka den när jag är på Isla Mujeres.

Boendet är också riktigt riktigt bra. Jag har stor Kingsize säng och eget badrum. Jag bor tillsammans med en svensk och en finsk tjej som är jätte söta. På taket har vi en pool och jacuzzi. Kommer bli en riktigt bra säsong!


Spanska nationaldagen 12.10.2010.

Viva España! Idag är det spanska nationaldagen vilket var väldigt skönt i Palmas morgontrafik. I vanliga fall tar det minst 30 minuter att köra till kontoret men imorse tog det cirkus 10min. Alla ligger väl hemma och sover och lyssnar på regnets smattrande. Ja det har regnat som bara den de senaste dagarna. Riktigt mysigt när man sitter inne på kontoret men mindre mysigt för mina kläder som MÅSTE få torka innan de ska packas ner i resväskan.

Igår hade vi avskeds middag för Lisa. Vi var ganska många och hade riktigt trevligt. Kommer sakna alla riktigt mycket. Vi har ett underbart bra team här på Mallorca i år.

Jag chattade också med Sofie som redan är i Mexico. Hon har hittat lägenheter till oss nu och det låter minst sagt bra! Vi ska alla bo i två lägenhetskomplex som ligger ganska nära varandra. Tv, wifi, pool på taket... Helt OK va?
Om en vecka är jag på Arlanda redo att lyfta för nya äventyr!!!

2 arbetsdagar kvar här. Idag ska det tvättas, packas och städas. Vill inte ha någonting kvar att göra imorgon och på torsdag. Då vill jag bara umgås med vännerna och spendera några timmar på gymmet.

Sverige, snart kommer jag! =)


Dagens projekt

Blev väldigt trevligt igår. Snygga som aldrig förr :)
Vi gick till La Villa för lite mat och vin. Blev dock kvar där väldigt länge (01.30) då vi insåg att det är dags att gå vidare. När vi väl kom till Abraxas var det nästan tomt där- Var var allt folk? Det var ju lördag! Men men, vi stannade ändå där och satt och pratade. Var sedan dags för mig att dra mig hemåt, eftersom jag började jobba 08.00 idag. När jag kom hem var hela mitt golv blött! Jag hade haft fönstret öppet och regnet öste ner. Mindre kul.

Idag jobbar jag fram tills kl. 12.00 och då ska jag dra hem och tvätta (om det har slutat regna så det också kan torka) och sedan fortsätta att packa ner mitt liv i resväskor. Det börjar snart bli dags att lämna Mallorca.

Ha en trevlig söndag!

Sista utekvällen i Palma

Idag hade jag min sista flygplatsdag här på Mallorca. För den här säsongen iallafall, men vet, jag kanske är tillbaka i april igen.

Ikväll blir det sista utekvällen med tjejerna. Vi ska testa Abraxas som vi har pratat om hela säsongen! Och vet ni vad det värsta är? Att det ligger vägg i vägg med vårt hus! Så nära men ändå har vi aldrig kommit dit. Men ikväll så! Vi ska först äta middag på favoriten La Villa, hoppas det är Sergio som jobbar, då kan det hända att man får rätt mat man har beställt + lite extra bra service. Så svarta blåsan och höga klackar åker snart på, ska bara ta mig från kontoret först.

Så märkligt väder måste jag säga- För två veckor sedan var det riktigt kallt och jag hade jacka och sjal på mig. Men nu, är det varmt igen så man kan tom vara på stranden. Märkligt.

Började packa igår också. En väska fylld men det syns ingen skillnad i garderoben, fortfarande lika mycket kvar. Kunde heller inte låta bli att shoppa igår. Köpte de sötaste skorna på länge! Lovar att lägga upp en bild snart.

Vackra La Seu 07.40 på morgonen.

Ciao, nos vemos pronto!!


Om två veckor är jag i Playa!

Jag kan inte förstå att det är sant. Idag var det min sista lediga dag här på Mallorca, Jag är halv ledig på söndag men sen är det bara jobb och på torsdag åker jag till Sverige. Det blir några dagar i Dalarna och sedan Estocolmo.

Fick också veta att jag har kommit in på Managerkursen som jag har sökt =) Så jag kommer tillbaka till Sverige en vecka i November och till nästa sommar kan jag söka en managerposition.

Om två veckor har jag också landat i Playa del Carmen (om det inte är några förseningar), antagligen kommit till min nya lägenhet och sitter på Fusion och äter en god middag :) Kan inte förstå att det är sant!!

Men nu ska jag njuta av min sista tid här i Palma, ta vara på tiden. Men jag ser fram emot Sverige och Mexico!