♥Merry Christmas, Feliz Navidad, God Jul, Buon Natale, Feliz Natal, Hyvää joulua!♥

Julafton i Sverige nu men vi har fortfarande några timmar kvar att vänta.
Skinkan ligger i ugnen, ska bli spännande att se om det blir ätbart.

Annars jobbar jag hela dagen imorgon, + att jag har servicetelefonen över natten + att jag börjar 6.30 på lördag.
Men men, det blir julmat i stora lass imorgon ikväll! Massa gott förväntas stå på bordet :)

God Jul till er alla!!

Team Manager på RHODOS!!!

Jag trodde inte det var sant när de ringer mig från huvudkontoret och frågar om jag är beredd att höra svaret?
"DAMN IT! Jag fick inte någon position" var min första tanke. När rösten i luren sedan säger "Vi skulle vilja ha dig som Guide Online Team Manager på Rhodos". WHAT?!?!?!? Det var ju mitt förstahands val! OCH jag fick det!!!
Kan man bli gladare?! WEEE!

Jo det kan man. För idag fick jag också tillbaka min återbäring. Jag har fått avslag två gånger på min deklaration och jag har överklagat två gånger. Idag fick jag äntligen det igenom!! Weee, Im rich bitch!!!


Miami, New York & Stockholm!

Var i Sverige hela förra veckan. Men det tog ett bra tag innan vi kom dit. Vi flög från Cancun natten till lördag och landade i Miami. Där hade vi fyra timmar så vi åkte till South Beach och gick omkring.Vi flög sedan vidare till New York. Dit var vi försenade och hade 5 min på oss att byta flyg vilket var omöjligt. Istället fick vi en natt på hotell och en ny flygbiljett 24 h senare. Väl på hotellet upptäcker jag att 2 flaskor tequila och 7 flaskor habanero (salsa) har gått sönder så det stinker apa i min väska!
Men vi tar en taxi in till time square och jäklar va folk det var ute! Häftig upplevelse!
Dagen därpå tog vi en riktig turistdag. Vi besökt empire state building och wall street där vi såg frihets gudinnan.
Så vi hann med en hel del och en hel del starbucks :)Måndag morgon landar vi på arlanda och gör ett försök att fräsha till oss innan vi ska till kursen på huvudkontoret. Dit är vi ca 5 h försenade och hela dagen är ganska kämpig att hålla sig vaken igenom. Efter kursens slut äter vi italiensk buffé och umgås lite innan jag åker vidare hem till Årsta. Middag (igen) med familjen. Äntligen framme efter flera dagars resande! =)En rolig vecka med massa folk och lärorika föreläsningar. Onsdagen blev det after work med bror och vänner. Riktigt trevligt! 

På lördagen var det dags att återvända till Cancun (med mellanlandning i Paris och Miami). Jobbigatse resan på länge! Hade feber och sjukt ont i bihålor och öron.

Nu har jag redan varit i Playa del Carmen en vecka och tiden bara flyger fram. 2 advent idag och jag har legat på stranden hela dagen :) Sedan var jag och jessica och fick massage med varma stenar. Jag har också sökt destination till sommaren. Blev Rhodos, Kreta och Corfu. Tänkte söka secilien först men fanns ingen tjänst där som jag ville ha. På fredag får jag svar om vart jag hamnar. Men det kan också like gärna bli att jag inte få någon av dem. Har bara sökt manager positioner nu, och får jag ingen av dem så ska jag söka guide position i januari.
Då blir det secilien och sardinien =) Men vi får vänta och se...